fbpx
2 februari, 2018 Nerdpappan

YouTuber är drömyrket för dagens unga

KRÖNIKA. En halvbra dator, mikrofon, videokamera och gärna en grön bakgrundsskärm. Detta är vad som krävs för att i sitt eget rum skapa ett underhållningsprogram som kan nå ut till tittare, både i Sverige och övriga världen. Du kan få hundratals, kanske tusentals, ikttagande ögon. De extra ingredienserna för att lyckas är bland annat en unik idé, en stark personlighet och framförallt hårt, disciplinerat arbete. Jag pratar om Youtube och alla dess programledare. Dagens stora drömyrke.

Jag däremot. Som pojkspoling hade jag drömmar om att bli en framgångsrik fotbollsstjärna i ett engelskt fotbollslag, att erövra världen med mina fötter och inandas gräsets dofter från de stora arenorna. Jag var framtidens Ronaldo, med…

Läs hela krönikan på:

, ,

Lämna ett svar