fbpx
23 januari, 2018 Nerdpappan

Skrivit kontrakt med sonen och systersonen – för att bli YouTubers!

BLOGG. Igår, efter en tids väntan och mental mognad, var det dags för sonens och systersonens efterlängtade startskott för deras YouTube-kanal. En kanal som ännu inte har sjösatts, men ack så nära.

Igår kväll hade vi kontrakt-skrivning, under lättare former naturligtvis. Jag som skyddande ängel och mentor tänker visa dom hur man blir och är YouTuber på rätt sätt, med allt vad det innebär. Träning, hårt arbete och disciplin – samt att ha roligt. Likt PewDiePies senaste revolution, att har man roligt så genomsyrar det kameralinsen till den som tittar.

Kontraktet innehåller bland annat faktorer som bygger dig som människa, att man ska tilltala sina föräldrar och andra i sin omgivning med respekt och med god ton. Att ta hand om och ledsaga sina syskon, lära dom vad man själv har lärt sig. Fysisk träning. Städa sitt rum med jämna mellanrum, för ser man krasst på det blir ju ens rum numera även sin arbetsplats. Överdrivet kan tyckas, men det är med en nypa salt – men som ändå lär dom om framtidens vuxenliv. Ordning och reda, med sunt disciplin.

Och konsekvenser om inte reglerna hålls. Det är viktigt.

,

Lämna ett svar