fbpx
24 april, 2018 Nerdpappan

Mindre aktiv här – mer aktiv med design

Jag vet, jag är ur-usel på att uppdatera min portfolio och underrätta mina framsteg som designer och creative mind.

Men – jag har tänkt att bli bättre. Mer effektiv. Jag lovar.

Jag har sökt in till en distanskurs i Grafisk design och typografi för att påbörja en intressant utvecklingsbana i proffessionell riktning. Allt jag har gjort genom åren är inlärt på egen hand via böcker, instruktioner och… YouTube.

Sedan senaste gången jag skrev ett blogginlägg har jag sysslat med flera olika projekt. Bl.a. ett militäremblem till en GRK-pluton, flera olika logotyper (som jag tyvärr inte kan visa upp här p.g.a. copyright begärd av kunden) samt ett personligt (barnsligt) projekt som jag hoppas bli klar med under nästa månad. Det sistnämnda är ett större projekt som har tagit lång tid att planera – och som förhoppningsvis blir uppskattat när det väl är färdigt.

För övrigt har jag även åtagit mig ett annat mer fysiskt projekt. Ska renovera och restaurera min gamla moped Yamaha DT50 MX (Magenta/rosa) till nyskick. Ska montera ner den i beståndsdelar och åtgärda och rusta upp allt. Aldrig gjort något liknande så det ska både bli intressant, svettigt och lärorikt.

Lämna ett svar