fbpx
19 januari, 2018 Nerdpappan

Mer och mer motivation

Tiden är som den är. Relativ.

För ett tag sedan raderade jag alla inlägg här på Nerdpappan.se i tron om att jag aldrig mer kommer sitta vid tangenterna och skriva. Inte här i alla fall. Som krönikör dock, för dagsbladet.

Men som det märks, så blev den permanenta pausen inte långvarig. Kommer dock inte blogga as usual, mer på veckonivå och dela med mig av intressanta internet-inslag. Huvudsyftet med Nerdpappan.se är att verka som en personlig portfolio där jag kan visa upp alla mina småprojekt och tilltag; Photohop-retuschering, Illustration, olika design-uppdrag, videoklipp och övriga projekt som knappt är nämnvärda.

Jag avslutade mitt webhotell-konto och sade upp Nerdpappan.se. Ångrade mig, bad om återaktivering – 2 dagar innan det var infinito definito. Puh!

Nu ska jag dricka kaffe, för jag är morgontrött. Ikväll ska jag skriva färdigt nya krönikan för HP.

Nerdpappan

Lämna ett svar